Kamagra

Beschrijf Kamagra.

Hoewel Kamagra op de markt wordt gebracht als een tablet die u kunt gebruiken om uw libido te verhogen en erectiestoornissen te behandelen, is de veiligheid ervan niet gegarandeerd. Het gebruik van Kamagra, dat in India wordt gemaakt, is in de EU niet toegestaan. In België is het tegen de wet om Kamagra te kopen of te verkopen. Sommige mannen kopen Kamagra online omdat zij denken dat het een meer betaalbare optie is voor voorgeschreven ED-medicijnen zoals Viagra.

De maker van de Kamagra pil, Ajanta Pharma, beweert dat het 100mg sildenafil citraat bevat. Een bezoek aan een arts en een recept zijn meestal nodig voor het gebruik van het erectiestoornis medicijn sildenafil om uw veiligheid te garanderen. Het is onnodig om alleen op recept verkrijgbare geneesmiddelen te gebruiken zonder eerst contact op te nemen met een arts wanneer er gemakkelijk verkrijgbare veilige en legale alternatieven zijn.

Oorspronkelijk alleen toegankelijk als een pil die sildenafil bevat, is de medicatie onlangs geproduceerd in andere vormen genaamd Super Kamagra en Kamagra Jelly Oil die verschillende componenten bevatten.

Beschikbare Kamagra Online in België:

  • Super Kamagra
  • Kamagra Oral Jelly
  • Kamagra Gel
  • Kamagra Jelly
  • Kamagra 100mg
  • Kamagra 200mg

Hoe werkt Kamagra?

De producent van Kamagra beweert dat het een effectieve behandeling is voor erectiestoornissen. Dit is te danken aan het actieve bestanddeel van Kamagra, sildenafil, dat de bloedtoevoer naar uw penis verhoogt en helpt bij het verkrijgen en behouden van een erectie terwijl u opgewonden bent.

Werkt Kamagra ook bij vrouwen?

Hoewel er geen concreet bewijs is dat Kamagra bij vrouwen werkt, biedt de Kamagra-maker wel een vrouwspecifiek alternatief genaamd Lovegra. Dit middel heeft exact dezelfde bestanddelen als Kamagra en werkt op dezelfde manier.

Hoewel er geen bewijs is dat Kamagra voor vrouwen werkt, hebben studies gesuggereerd dat sildenafil, het hoofdbestanddeel van het medicijn, de geslachtsdrift van een vrouw kan verhogen. Sildenafil heeft echter ook vaak voorkomende bijwerkingen zoals hoofdpijn, opvliegers en indigestie. Bovendien kan sildenafil het baarmoederslijmvlies dikker maken, wat de innesteling van een eitje en het vermogen om zich in de baarmoeder te nestelen vergemakkelijkt.

Is het verboden om Kamagra online te kopen?

Ja, de online aankoop van Kamagra is verboden. Voor het strafbare feit van het verkopen of kopen van Kamagra kan een boete of gevangenisstraf worden opgelegd. Toch verkopen veel internetapotheken geneesmiddelen zoals Kamagra, maar zij doen dit door illegale geneesmiddelen in te voeren.

Afgezien van het feit dat de aankoop van Kamagra onwettig is, zijn er ook gevaren voor de gezondheid verbonden aan de inname ervan, omdat er onvoldoende kennis is over de bijwerkingen of de specifieke ingrediënten die het bevat om de veiligheid ervan te garanderen. Er zijn geen garanties dat Kamagra geen bijkomende gevaarlijke ingrediënten of verontreinigende stoffen bevat, omdat Kamagra in India wordt vervaardigd, waar er verschillende verordeningen betreffende de productie van geneesmiddelen bestaan.

Toont alle 6 resultaten