Kamagra 200mg

44.99

Kamagra 200mg is een merknaam ED behandeling die in België wordt verkocht in blisterverpakkingen van 4 Kamagra 200mg sterkte sildenafil pillen. Fabrikant: Ajanta Pharmacy

Beschrijving

Ajanta Pharma Ltd is een Indiaas bedrijf dat erectiepillen in verschillende formuleringen vervaardigt. Een van deze formuleringen is Kamagra 200mg tabletten. Deze tabletten zijn kleine maar effectieve pillen die eruitzien en smaken als fruitige snoepjes. Dit betekent dat u ze discreet kunt innemen wanneer u ze nodig heeft.

U kunt Kamagra 200mg in België bestellen bij onze online apotheek omdat wij deze ED behandeling gemakkelijk toegankelijk maken door middel van snelle verzending en levering aan huis.

WAAR ZIJN KAMAGRA 200MG TABLETTEN VOOR?

 • Het is gebruikelijk om Kamagra 200 mg te kopen voor de behandeling van erectiestoornissen. De symptomen van ED kunnen doeltreffend worden behandeld met deze tabletten, aangezien zij de bloedtoevoer naar de penis verhogen met behulp van het actieve bestanddeel sildenafil. In een studie van Goldstien e.a. (1998), gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, werd een dosis-respons studie van 24 weken uitgevoerd bij 532 mannen met impotentie. De resultaten van deze studie toonden aan dat toenemende doses werden geassocieerd met een verbeterde erectiele functie en concludeerden dat de behandeling zowel goed werd verdragen als veilig was.
 • Patiënten kopen ook Kamagra 200mg Kauwtabletten voor de behandeling van hoge bloeddruk. De therapeutische werking van dit geneesmiddel is niet beperkt tot de bloedvaten van de geslachtsorganen, maar het kan ook de bloedvaten van de longen verwijden, waardoor het effectief is bij de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie of PAH (hoge bloeddruk in de slagaders van de longen).
 • Dit geneesmiddel is onderzocht voor longoedeem op grote hoogte (HAPE), een niet-kankerachtige vorm van een ziekte die wordt gekenmerkt door het vasthouden van water in de longen. Hoewel er aanwijzingen zijn dat dit geneesmiddel effectief kan zijn bij de behandeling van HAPE, is het niet als zodanig goedgekeurd.
 • Andere off-label toepassingen van sildenafil dosering zijn onder andere de behandeling van het fenomeen van Raynaud. Bij deze aandoening is er een tekort aan bloed in gebieden van het lichaam waar kleinere slagaders vernauwd zijn en de bloedstroom beperken.

HOE WERKEN KAMAGRA 200MG KAUWTABLETTEN?

Het belangrijkste doel van Kamagra 200mg is het verbeteren van de bloedstroom.

Wanneer mannen symptomen van erectiestoornissen ervaren, is de bloedtoevoer naar de penis meestal verstoord als gevolg van een lichamelijke of geestelijke aandoening. Het erectieproces kan niet worden voltooid omdat de patiënt vaak moeite heeft om een erectie te krijgen en/of een eenmaal bereikte erectie te behouden.

Op dezelfde manier is bij mensen met PAH of het fenomeen van Raynaud de bloedtoevoer naar de longen en de vingers of tenen verstoord.

De bloedstroom kan worden verhoogd wanneer Kamagra 200 mg de werking van het enzym PDE5 blokkeert. Dit enzym is verantwoordelijk voor het metabolisme van cGMP, een stof die gladde spieren ontspant en zo de bloedvaten verwijdt.

Het remmen van PDE bevordert de ophoping van cGMP en verwijdt zo de bloedvaten, waardoor er meer bloed door de slagaders naar de penis (bij ED-patiënten), longen (bij PAH-patiënten) en vingers of tenen (bij patiënten met het verschijnsel ED.) Raynaud) kan stromen.

KAMAGRA KAUWTABLETTEN DOSERING INSTRUCTIES

 • U kunt Kamagra 200mg in België kopen in verschillende fruitsmaken. Een dosis Kamagra 200mg kan worden toegediend door op de tabletten met fruitsmaak te kauwen, zodat het actieve farmaceutische bestanddeel vrijkomt. Deze tabletten kunnen ook in hun geheel worden doorgeslikt.
 • Deze sekspillen worden geleverd in blisterverpakkingen en zien eruit als snoepjes, waardoor ze discreet zijn in te nemen.
 • U kunt Kamagra 200mg tabletten voor of na de maaltijd innemen, hoewel inname voor de maaltijd over het algemeen de voorkeur verdient omdat voedingsmiddelen, vooral die met veel vet, het begin van de werking kunnen vertragen.
 • Seksuele stimulatie is een vereiste voor deze behandeling, aangezien deze pillen niet produceren een erectie op hun eigen. Seksuele opwinding maakt de chemische stof stikstofmonoxide vrij, waardoor de hoeveelheid cGMP toeneemt. cGMP verwijdt de bloedvaten en verbetert de bloedstroom.
 • U dient Kamagra 100 mg tabletten niet samen met andere PDE5-remmers in te nemen, omdat de gecombineerde therapeutische effecten kunnen leiden tot negatieve effecten op het lichaam. Het gelijktijdig gebruik van alcohol en dit geneesmiddel kan ook leiden tot een verminderde werkzaamheid en een verhoogd risico op bijwerkingen van sildenafil.

HOE LANG WERKT KAMAGRA 200 MG CHEWABLE?

De werkingsduur van een geneesmiddel wordt ook wel de halfwaardetijd genoemd. Het is de tijd die nodig is om de helft van het geneesmiddel uit het lichaam te verwijderen via de nieren en andere uitscheidingsprocessen. De halfwaardetijd van een dosis Kamagra van 200 mg bedraagt ongeveer drie tot vijf uur, en het therapeutisch effect zal naar verwachting ongeveer drie uur aanhouden na toediening van een dosis van 100 mg.

De concentratie van deze erectiepillen piekt ongeveer 30 tot 120 minuten na een dosis, meestal ongeveer 60 minuten. Sommige mannen kunnen ongeveer 10 uur na inname van het geneesmiddel nog een bevredigende erectie hebben, maar de duur kan aanzienlijk korter zijn. Het is daarom belangrijk niet te veel van het geneesmiddel in een periode van 24 uur in te nemen, aangezien de therapeutische werking langer dan vier tot zes uur kan aanhouden.

KAMAGRA 200MG CHEWABLE SILDENAFIL EFFECTEN

Volgens een langetermijnonderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid van het werkzame bestanddeel van dit geneesmiddel (Christiansen et. al., 2000), waren de meest gemelde bijwerkingen:

 • Blozen in het gezicht: Blozen in het gezicht is over het algemeen geen reden tot bezorgdheid omdat het meer een sociale kwestie is. Het is een rood worden van de huid in het gezicht, de hals en de nek dat meestal optreedt bij het gebruik van deze behandeling omdat de bloedvaten in de huid wijder worden en meer bloed doorlaten. Ongeveer 7% van de onderzoekspopulatie had last van roodheid in het gezicht.
 • Hoofdpijn: Dit is een pijnlijk gevoel in een deel van het hoofd. Hoofdpijn is een veel voorkomende bijwerking, vooral in het begin van de behandeling, omdat het lichaam tijd nodig heeft om aan het geneesmiddel te wennen. Ongeveer 6% van de patiënten in het klinische onderzoek meldde hoofdpijn.
 • Dyspepsie: Deze bijwerking, ook wel indigestie genoemd, kan gepaard gaan met misselijkheid, een opgeblazen gevoel of winderigheid. Dyspepsie bleek een bijwerking te zijn bij ongeveer 5% van de ED-patiënten.

Ondanks het optreden van deze bijwerkingen concludeerden de onderzoekers van deze studie dat het geneesmiddel een veilige en doeltreffende behandeling van impotentie is, zowel bij een eerste als bij een langdurige behandeling.

ZIJN KAMAGRA 200MG TABLETTEN VEILIG VOOR IEDERE MAN?

Deze erectiestoornis behandeling is bedoeld voor mannen boven de 18 jaar. U kunt Kamagra 200mg 100mg kopen omdat deze tabletten veilig zijn zolang ze worden ingenomen volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Dit betekent dat u de behandeling niet overmatig (meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis) en langer dan nodig moet gebruiken.

Uw medische voorgeschiedenis is belangrijk om te bepalen of het therapeuticum veilig voor u is. Als u in het verleden hartproblemen heeft gehad, moet dit geneesmiddel met voorzichtigheid worden gebruikt omdat de effecten ervan de aandoening kunnen verergeren, vooral omdat seks het hart kan belasten. Bovendien moeten mensen met hypotensie (lage bloeddruk) dit geneesmiddel ook met voorzichtigheid gebruiken, omdat het geneesmiddel een daling van de bloeddruk kan veroorzaken. Bij een drastische verlaging kunnen deze effecten een negatieve invloed hebben op de toevoer van zuurstof naar de organen.

KAMAGRA 200MG TABLETTEN VOORDELEN

Een van de grootste voordelen van Kamagra 200mg is het discrete gebruik dat het biedt. Veel mannen schamen zich voor hun aandoening, zo blijkt uit een enquête:

 • Ongeveer 9% van de mannen sprak met een andere man in hun familie over erectiestoornis symptomen.
 • Ongeveer 27% zei dat ze liever met hun partner zouden breken dan hun symptomen met een arts te bespreken.
 • Ongeveer 43% van de mannen met seksuele impotentie zei dat ze niet in staat zijn om met vrienden over het probleem te praten.
 • Ongeveer 23% zei zich ongemakkelijk te voelen bij het bespreken van hun aandoening met een arts.

Gezien deze duizelingwekkende aantallen, kan de discrete formulering van Kamagra 200mg in combinatie met de privacy die ons online platform biedt om Kamagra 200mg Kauwtabletten te kopen de verlegenheid oplossen die sommige mannen voelen bij het zoeken naar behandeling.

Andere voordelen zijn:

 • De heerlijke smaak van de kauwtabletten
 • De afwezigheid van een bittere of onaangename nasmaak
 • Het gemak waarmee ze kunnen worden ingenomen: ze kunnen gewoon worden gekauwd of opgelost in de mond

Voor het geneesmiddel is geen recept nodig.

Als u van deze behandeling wilt profiteren, zoals zovele andere mannen die van het plezier van een gezond seksleven genieten, kunt u Kamagra 200mg kopen via onze online site kamagra-brussels.com.

KAMAGRA 200MG KAUWTABLETTEN HERZIENINGEN

Volgens Kamagra 200mg reviews, zoals gebruikersreviews van degenen die Kamagra 200mg mg in België gebruiken, is dit geneesmiddel:

Veilig en goed verdragen: De meeste mannen die deze behandeling gebruiken, zeggen dat ze weinig of geen bijwerkingen ervaren van de tabletten. Patiënten verklaren dat dit geneesmiddel over het algemeen goed wordt verdragen en veilig is om te gebruiken, zowel af en toe als regelmatig.

De beoordelingen van dit geneesmiddel komen overeen met de bevindingen van een van de grootste studies die zijn uitgevoerd bij mannen met seksuele impotentie. De onderzoekers vonden dat 50 mg en 100 mg van dit geneesmiddel veilig waren in een studiepopulatie van meer dan 14.000 mannen met ED (Giuliano et. al., 2010).

Volgens de belangrijkste bevindingen van deze studie zijn er geen nieuwe veiligheidsproblemen vastgesteld, afgezien van de mogelijke (maar kleine) risico’s van een verlengde erectie en visuele stoornissen of de risico’s in verband met onjuiste toediening van het geneesmiddel. Bovendien werden de doses zowel bij jonge mannen als bij ouderen goed verdragen en was er geen incidenteel verband met een cardiovasculair voorval. Bovendien waren er geen onverwachte bijwerkingen en was het veiligheidsprofiel vergelijkbaar bij mensen met of zonder lever- en/of nierdisfunctie.

Effectiviteit: Velen die deze behandeling gebruiken om erecties te krijgen en te behouden die stevig genoeg zijn voor geslachtsgemeenschap, hebben verklaard dat deze tabletten zeer effectief zijn. Reviews geven aan dat het therapeutisch helpt om:

 • Verhogen van het aantal succesvolle seksuele gebeurtenissen
 • Het verbeteren van de seksuele functie
 • Het verbeteren van Seksuele Tevredenheid

HOE KAN IK LEGALE KAMAGRA 200MG IN BELGIË KOPEN?

Als u op zoek bent naar een effectieve, veilige en populaire remedie voor impotentie, dan zijn Kamagra 200mg Kauwtabletten de perfecte keuze. Deze pillen smaken geweldig en zien er niet uit als traditionele farmaceutische tabletten, wat betekent dat u ze altijd en overal onopvallend kunt innemen.

U kunt deze ED behandeling bestellen via onze online apotheek, met discretie en privacy, omdat u niet verplicht bent om de symptomen van uw aandoening met iemand persoonlijk te bespreken. Naast het bewaren van uw anonimiteit, kunt u deze tabletten tegen een betaalbare prijs kopen, omdat we weten dat sommige van de bekende ED-merken soms duur kunnen zijn.

Kamagra 200mg tabletten zijn goedkoper dan andere merken PDE5 remmers omdat ze een generieke versie zijn van deze merknaam geneesmiddelen. Als generieke geneesmiddelen zijn ze net zo effectief als de merkgeneesmiddelen (omdat ze hetzelfde actieve bestanddeel bevatten). Ze kunnen echter aanzienlijk goedkoper zijn omdat de fabrikanten ervan niet de marketing- en testkosten hoeven te dragen waarmee de fabrikanten van merkgeneesmiddelen te maken hebben.

Bestel nu Kamagra 200mg tabletten bij onze online apotheek en breng uw seksleven weer in balans. De klantenservice is dag en nacht bereikbaar om u te helpen met bestellingen en vragen.

Bijkomende informatie

Fabrikant

AJANTA PHARMA

Pakket

200mg / tablet – 4 tabletten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kamagra 200mg” te beoordelen